sobota, 17 października 2015

Z tej przekąski nawet Chodakowska byłaby dumna.





Nie tylko od święta. Oglądasz mecz piłkarski reprezentacji Polski? Grasz w Herosy lub Wiedźmina? A może zaprosiłaś koleżanki na piątkowe spotkano po pracy?  Surowe warzywa z dipem jogurtowo-ziołowym sprawdzają się właściwie w każdej sytuacji. 


Jak zrobić? Step by step.



Skrój: marchewkę, seler, orzechy, twarde gruszki, kalafiora. Dodaj sos jogurtowo-ziołowy i gotowe. Właśnie podałaś przekąskę od której Twoi goście nie będą mogli się oderwać – gwarantujemy. Sami przeżywaliśmy to na ostatnim weselu gdzie wyczyściliśmy talerz do ostatniej marcheweczki. 



Zachwycając się dalej wypada poruszyć jakże ważny w naszym życiu temat pieniędzy. Otóż koszty przystawki są absolutnie niewielkie. Podasz to co akurat masz pod ręką ewentualnie to co będzie dostępne w przystępnej cenie w twoim ulubionym supermarkecie. 

A oto twórczy bałagan po dobrze wykonanym zadaniu:)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz